Referenties

Henk Slot – Linschoten

“De grote slaapkamer en de woonkamer van ons huis waren nodig aan een opknapbeurt toe. Van Agthoven Stukadoors nam beide kamers onder handen. Het eindresultaat is prachtig! Niet alleen vinden wijzelf het stucwerk heel fraai, we krijgen ook regelmatig complimenten van bezoekers.
De klus leverde niet alleen een fraai eindresultaat op, maar alles ging ook nog eens sneller dan wij hadden verwacht. Vooral omdat in onze slaapkamer een dakkapel zit, was het een precies werkje!
Ook de nette werkwijze van Lennart spreekt ons aan. De kamers werden na afloop keurig achtergelaten. Na afloop hoefden wij niet meer schoon te maken, want alles was netjes opgeruimd.
Van Lennart mocht ik het schilderwerk niet zelf doen. Dat vond ik aanvankelijk jammer, maar toen Lennart mij uitlegde dat hij graag zijn stucwerk door een professional laat schilderen, omdat hij dan kwaliteit voor het werk kan garanderen, vond ik dat een prima reden. Bij Van Agthoven Stukadoors krijg je zeker waar voor je geld!”

Ruben Marinus – Leerdam

“Lennart is een goede bekende van mij. In de loop der jaren heb ik heel wat voorbeeldwerk van hem gezien en ik durfde met een gerust hart ons hele huis door hem onder handen te laten nemen.
Lennart heeft ons hele huis opnieuw gestuukt. Ik ben daar zeer tevreden over. De plafonds, wanden en ook de hoeken zijn perfect afgewerkt.
Wij hebben een huis van 110 jaar oud, dat we helemaal hebben gerenoveerd. Dat betekende ook dat Lennart hier wel even bezig is geweest, want er moest veel gebeuren. Vooral het stukwerk tussen de oude houten balken op de bovenverdieping vergde veel aandacht, doorzettingsvermogen, creativiteit én deskundigheid. De woonkamer en de andere recht-toe-recht-aan-ruimtes gingen een stuk sneller.
Iedere keer als ik ons huis binnenkwam aan het eind van de dag, stond ik weer versteld van wat er weer was gebeurd. Je zag de woning steeds weer meer opknappen en het eindresultaat is verbluffend!
Bij zo'n grote verbouwing is het belangrijk dat er goede afspraken met de verschillende mensen gemaakt kunnen worden. Dat kan bij Van Agthoven Stukadoors zeker! En met al zijn ervaring denkt hij ook mee over de beste manier van aanpak – ook van de hele verbouwing.
Het aanbod aan stukadoors is groot. Op internet zijn waarschijnlijk bedrijven te vinden die hun werkzaamheden voor een lagere vierkantemeterprijs aanbieden. Vergeet alleen de kwaliteit van het stukwerk niet! Een perfecte afwerking is voor iedereen belangrijk. Zodra ik 's avonds mijn spotjes aandoe, geniet ik iedere keer weer van mijn stucwerk van topkwaliteit. En dat is haast onbetaalbaar!
Mensen uit de omgeving van Woerden die een stukadoor zoeken, hoeven wat mij betreft niet verder te zoeken. Ik beveel Lennart van harte aan, ook aan mijn andere vrienden en kennissen.”

Arend Koekenbier - Woerden

“Toen Lennart hier het werk kwam opnemen, zei hij al: ‘We gaan voor de 10’. Dat gaf ons veel vertrouwen, net als de opmerking van de legger van onze tegelvloer, die Van Agthoven Stukadoors bij ons heeft aanbevolen. Die prees hem als een echte vakman die perfect stucwerk aflevert.
Lennart heeft de begane grond en de complete eerste verdieping van onze woning gestuct. In totaal gaat het om zo'n 400 vierkante meter. Lennart heeft zijn woorden als vakman meer dan waargemaakt. Zelfs andere onderaannemers, zoals de keukeninstallateur en de schilder, gaven complimenten voor het stucwerk!
Daarnaast viel de netheid ons erg op. Elke dag werden de ruimtes waarin Lennart gewerkt had, keurig opgeruimd. En na de laatste afwerking werd elke ruimte spic en span achtergelaten.
De prijs die we hadden afgesproken, was per vierkante meter. Maar dat betekende niet, dat Lennart concessies deed aan de kwaliteit van het werk. Hij nam zijn tijd, en de communicatie was ook prima. Hij hield zich keurig aan de vooraf afgesproken planning en legde ook steeds uit wat er al gedaan was en wat er nog gedaan moest worden.
Die strakke planning was ook nodig, omdat er meer in het huis moest gebeuren en de andere werklui natuurlijk ook hun eigen werkschema hadden. Allemaal dik in orde dus en wij sturen mensen die ons vragen wie het stucwerk bij ons gedaan heeft, met veel vertrouwen door naar Van Agthoven Stukadoors.”