Pleisterwerk

Dé specialiteit van Van Agthoven Stukadoors!
Pleisterwerk is de basis van het stuken. Het is het vlak maken van nieuwe of bestaande wanden en plafonds.
Wij leveren de wanden en plafonds altijd sausklaar af. Zo kunt u zelf bepalen welk behang of saus u gebruikt om het af te werken.

Vraag ook naar de mogelijkheden voor het sausen van uw wanden of plafonds!

Sierpleister

 1. Beton ciré
  Beton ciré is een vloeibaar natuursteen dat sterk en slijtvast is. Wordt ook wel betonlook genoemd. Verkrijgbaar in diverse kleuren.
 2. Spachtel
  Kiest u voor een moderne uitstraling van uw keuken, woon- of slaapkamer, dan komt u al snel uit bij spachtel-afwerking. Spachtel is ook ideaal voor uw hal en trappengat. Deze afwerking is zeer sterk en daarom minder gevoelig voor putjes, krassen en andere kleine beschadigingen.

  Spachtel is in verschillende groftes en diverse kleuren te verkrijgen. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.
 3. Buitenstuc
  Buitenmuren kunnen afgewerkt worden met cement mortel. Dit is geschuurd stucwerk met een kleine korrel. Dit is overschilderbaar.

Sierlijstwerk

Maakt uw vertrek hélemaal tot in detail af!
Lijstwerk is er in diverse soorten en maten van modern tot klassiek. Lijstwerk in combinatie met een ornament op uw plafond geeft uw vertrek een chique uitstraling.

Ook voor het sausen van sierlijstwerk kunt u terecht bij Van Agthoven Stukadoors.

'Halve maan' (schuurwerk)

Deze plafondafwerking noemen we ook wel ‘halve maan’. De ‘halve maan’ is kwetsbaar en niet afneembaar en net als spackspuit-afwerking niet te repareren. Wanneer u later het schuurwerk-plafond saust, verdwijnt het effect.
We kunnen de halve-maan-techniek overigens ook op uw wanden toepassen!

Nieuwbouw

Moet je een nieuwbouwhuis meteen stukadoren of niet? Misschien denkt u dat u beter kunt wachten; nieuwe muren zijn immers nog vochtig en kunnen gaan ‘werken’, waardoor scheuren kunnen ontstaan in het stucwerk. Van Agthoven Stukadoors adviseert toch om meteen te stucen.

Eventuele scheuren zijn namelijk heel eenvoudig bij te werken en goed over te sausen. Dit is een stuk voordeliger dan het huis na oplevering eerst te voorzien van behang en/of saus om het later alsnog te stukadoren en weer te sausen of te voorzien van spachtelputz.

Behalve kosten bespaart u uzelf ook de rompslomp van het weer verplaatsen en/of afdekken van meubelstukken en het afplakken van de redelijk nieuwe vloer. Stel stucen dus niet uit; dat scheelt stukken.